fbpx

SANT Interiors en Wassenaar interieurmakers versterken elkaar door verregaande samenwerking

Rotterdam, oktober 2023 – SANT Interiors uit Rotterdam en Wassenaar interieurmakers uit Lisse slaan de handen ineen. “Er is sprake van een verregaande samenwerking.”, zegt Jeroen Wassenaar. Zodanig dat de productiefaciliteiten in Lisse de komende maanden worden afgebouwd en verplaatst worden naar het Keilepand in Rotterdam, de vestigingslocatie van SANT Interiors. Jeroen Wassenaar blijft de komende jaren zijn kennis en kunde inzetten om samen met het team van SANT Interiors de mooiste maatwerkinterieurs te realiseren. Zowel voor de zakelijke, als ook voor de particuliere markt.

Even voorstellen
Met een persoonlijke aanpak ontwerpt, produceert en realiseert SANT Interiors al ruim 12 jaar stijlvolle maatwerk interieurs. SANT Interiors ontleent zijn naam aan interieurarchitect Walter Sant. Walter en zijn vrouw Jillian Sant-Barendregt zijn 100% eigenaar en vormen samen de directie. Ondersteund door een gepassioneerd team ontwerpers, calculators, werkvoorbereiders/ planners en meester-meubelmakers realiseren zij vanuit een oud pakhuis de mooiste projecten.

Samen sterk
Wassenaar Interieurmakers bestaat ruim 30 jaar. Grondlegger Frans Wassenaar heeft het bedrijf zo’n 10 jaar geleden overgedragen aan zijn zoon Jeroen Wassenaar. Jeroen gaf aan een andere balans te zoeken tussen werk en privé. De samenwerking met SANT Interiors maakt het voor hem mogelijk nu andere keuzes te maken. Met Wassenaar interieurmakers verwerft SANT Interiors een nog betere positie in de markt voor project inrichting.

Dezelfde taal spreken
Walter Sant: “Het is mooi om te zien hoe natuurlijk de samenwerking verloopt. De klanten van Wassenaar Interieurmakers zijn een persoonlijke benadering, accuratesse en hoge mate van kwaliteit gewend. Wij spreken die taal.” Jeroen Wassenaar vult aan: “Mijn netwerk is in vertrouwde handen bij SANT Interiors.”