fbpx

Van idee naar definitief ontwerp

Een goed begin is het halve werk. Daarom nemen we de tijd voor een oriënterend gesprek. We luisteren naar uw verhaal en inventariseren uw wensen. En mocht u zelf vragen hebben, dit is het moment. Na woorden komen daden. Zo presenteren we in navolging van het oriënterend gesprek een inspirerend schetsontwerp, een voorlopig ontwerp en een definitief ontwerp. Dit alles in nauw overleg met u, zodat we snel en efficiënt kunnen schakelen. 

De uitwerking

Dan begint het echte werk. Op locatie wordt alles vakkundig ingemeten, waarna de gedetailleerde werktekening wordt opgesteld. Op basis van deze door u goedgekeurde werktekening gaan onze vakmensen in de werkplaats voor u aan de slag. 

De oplevering

En dan, last but not least, wordt uw project opgeleverd. De montage, de afwerking en de allerlaatste check zijn onderdeel van deze fase. Dit is het moment dat u kunt gaan genieten van een prachtig, nieuw interieur. Dit is waar we het allemaal voor doen.

 

Benieuwd wat SANT voor
u kan betekenen?

Neem contact op

We verwelkomen u graag in onze showroom, voor particuliere én voor zakelijke projecten. Neem vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak.