fbpx

Wonen en werken in leefbare luxe

SANT interiors is een ervaren interieurbouwer. Met veel liefde voor het vak en Rotterdams doorzettingsvermogen realiseren wij de meest uiteenlopende interieurprojecten. Wij zijn in staat om van elk interieur een unieke stijlcreatie te maken. En weten uw wensen duidelijk en concreet te vertalen in een stijlvol interieur op maat. Een scherp oog hebben voor de kleinste details en de hoogst mogelijke kwaliteit, dat vinden wij heel gewoon. Deze kritische werkwijze zit in onze genen en is terug te zien in al onze projecten. Grote én kleine. We denken niet alleen na over het uiterlijk van het gerealiseerde interieur, maar wel degelijk ook over de praktische inrichting. Wij noemen dat leefbare luxe.

Particuliere & zakelijke interieur designs

Interieurarchitectuur, interieurbouw en interieurdesign zijn onze kernactiviteiten. SANT interiors werkt voor zakelijke klanten én particuliere klanten. We leveren maatwerk interieurs die alle verwachtingen overtreffen. Met liefde en vakkennis brengen onze werkvoorbereiders, calculators, planners en meester meubelmakers prachtige projecten tot stand. In hun werkzaamheden zijn kwaliteit, uitstraling en praktische inrichting de norm. Op onze projectenpagina vindt u enkele voorbeelden van projecten die we voor particuliere en zakelijke klanten realiseerden. Zijn wij zelf snel tevreden? Nee, wij hanteren een nuchtere Rotterdamse aanpak van geen woorden, maar daden en gaan door tot u volledig tevreden bent. Zo, en door nauw met onze klanten samen te werken, ontstaan leefbare en tegelijk unieke interieurs.

Ouderwets vakmanschap in een modern jasje

Bij SANT interiors is vakmanschap nog echt ouderwets handwerk. De gouden handen van onze meester meubelmakers zijn de drijvende kracht achter al onze projecten. Naast ervaren en kundige meubelmakers beschikken wij ook over een uitgebreid en modern machinepark. Letterlijk en figuurlijk bouwend op een enorme know-how van de verschillende soorten en typen materialen, weten wij elk ontwerp stijlvol tot leven te brengen. Ouderwets vakmanschap gaat bij ons hand in hand met de meest moderne technieken en machines. Zo zijn wij in staat om al uw wensen tot leven te laten komen. Onze werkwijze is transparant en onze projecten brengen wij steeds in nauw overleg met de klant tot stand. Met aan de basis een helder ontwerp en gedetailleerde bouwtekeningen.

SANT interiors

Dat de meest unieke projecten in heel Nederland de signatuur van SANT interiors dragen, maakt dat wij ons met recht dé Rotterdamse interieurbouwer mogen noemen die elke interieurwens kan realiseren. Onze kracht zit in een betrokken team van ervaren en gespecialiseerde meubelmakers die elke dag hard werken om uw ontwerp tot leven te brengen. Op zoek naar inspiratie voor een nieuwe interieurinrichting voor uw bedrijf of bij u thuis? Maak kennis met onze interieurarchitecten, interieurontwerpers en meester meubelmakers. U bent van harte welkom in onze showroom. Bel gerust voor een oriënterend gesprek, natuurlijk geheel vrijblijvend. We plannen dan samen met u een moment aan onze keukentafel om uw wensen en opties door te nemen. Tot ziens!