fbpx

Prachtige en unieke interieurstijlen

SANT Interiors is een professionele meubelmaker uit Rotterdam. Bij alles wat we doen kijken wij altijd aandachtig naar een aantal kernaspecten. Zo is de stijl van het interieur voor ons cruciaal. Elke interieurwens is anders; wij vertalen uw wensen dan ook in een uniek ontwerp, een ontwerp dat alleen van u is en van u alleen. Met inachtneming van de hoogste kwaliteit en de kleinste details voeren wij elk project, groot of klein, van A tot Z voor u uit. Onze stijl is gericht op luxe, met een praktische inslag. Een SANT-interieur moet namelijk niet alleen oogstrelend zijn, maar ook leefbaar.

Een transparante werkwijze

Bij ons geen verborgen agenda of verrassingen tijdens een project: onze werkwijze is en blijft transparant. Een goed begin is het halve werk. Daarom nemen we de tijd voor een oriënterend gesprek. We luisteren naar uw verhaal en inventariseren uw wensen. Daarna presenteren we een inspirerend schetsontwerp, een voorlopig ontwerp en een definitief ontwerp. Dit alles in nauw overleg met u, zodat we snel en efficiënt kunnen schakelen. Dan begint het echte werk. Op locatie wordt alles vakkundig ingemeten, waarna de gedetailleerde werktekening wordt opgesteld. Op basis van deze door u goedgekeurde werktekening gaan onze vakmensen in de werkplaats voor u aan de slag. Het bouwen van uw maatwerk interieur vindt in onze state-of-the-art locatie in Rotterdam plaats. Aan de hand van een gedetailleerde werktekeningen brengen wij hier elk project probleemloos tot een eind. Dankzij een magische mix van de gouden handen van onze vakmensen, een modern machinepark en een rijke materiaalkennis. Ons werk stopt niet bij de oplevering. Wij voeren ook nog de montage, afwerking en een laatste check uit, voordat u van het nieuwe interieur gaat genieten. Want voor ons is een project pas echt afgerond, wanneer ú volkomen tevreden bent.

Zakelijk & particulier

SANT Interiors realiseert op maat gemaakte interieurprojecten voor zakelijke en particuliere klanten. We ontwerpen en bouwen meubels en realiseren zo complete woninginterieurs of bedrijfsinrichtingen. Onze persoonlijke aanpak en kritische kijk zorgen ervoor dat elk interieur alle verwachtingen te boven gaat. Bij elk project tellen de uitstraling en de kwaliteit net zo zwaar als de praktische inrichting. Onze calculators, werkvoorbereiders, planners en meester meubelmakers gaan met zorg voor u aan de slag. Bekijkt u ook onze projectenpagina; hier vindt u een aantal voorbeeldprojecten.

SANT Interiors

Door onze ruime ervaring met diverse projecten, materialen en stijlen kan SANT Interiors als interieurbouwer elk interieur aanpakken. Met Rotterdamse nuchterheid brengen onze ervaren materiaalbewerkers uw ontwerp tot leven. Nieuwsgierig? Neem vrijblijvend contact met ons op. We kunnen een oriënterend gesprek op locatie inplannen, om uw wensen te bespreken en elkaar beter te leren kennen. U bent ook van harte welkom in onze showroom in Rotterdam. Bel voor een afspraak: 010-3105151.